Последни
Home / Музика / WeedWolf (DE), FEEDBACKER, Sheepfucker and Kraut на живо в София
WeedWolf (DE), FEEDBACKER, Sheepfucker and Kraut на живо в София

WeedWolf (DE), FEEDBACKER, Sheepfucker and Kraut на живо в София

WeedWolf от Лайпциг идват за пръв път в България за DIY концерт, организиран от Kontingent Records. Датата е тази сряда – 27 март 2019, а мястото е столичният социален център Фабрика Автономия. Освен немците, на концерта ще чуете още столичния култ Feedbacker и свежа кръв в лицето на още едно дуо – Sheepfucker and Kraut.

Неотдавна Sheepfucker and Kraut извадиха на бял свят първото си демо, записано и разпространявано от самите тях. Както името подсказва, бандата се състои от италианец и немец, но независимо от месторождението си, те се считат за 100% софийска банда.

Чуйте музиката им тук: 
https://soundcloud.com/sheepfuckerandkraut

В момента WeedWolf са на турне, което ще премине и през Балканите. Датата им в София е единствена за България. 

Чуйте колекцията All I Had, I Gave – The Very Best Off, мастерирана от великия James Plotkin (Khanate, Scorn, Khlyst, OLD):
https://sludgepunk.bandcamp.com/

Съвсем скоро очакваме новини и от Feedbacker във връзка с първото им издание на винил – сплит албум с една италианска и една гръцка банда. Дотогава – можете да чуете музиката на софийското дуо тук: 
https://feedbackerdestroys.bandcamp.com/

Линк към събитието в асоциалната мрежа: 
https://www.facebook.com/events/278972716086615/

В сряда вратите на Фабрика Автономия отварят в 19:00, а шоуто започва в 20:00. Входът, както винаги, е под формата на свободно дарение – солидарен начин всеки, независимо от финансовите си възможности, да бъде активна част от организацията и преживяването.

Свободното дарение, разбира се, не означава безплатен вход.

Ние всички споделяме стремежа да създаваме и поддържаме самоуправлявана, разнообразна и истински независима сцена, свободна от расизъм, сексизъм, хомофобия и идеологии на омразата.

Всеки може да остави толкова, колкото може в момента и да подкрепи директно групите да продължат турнето си и да правят музика.