Последни
Home / Музика / Vanity Productions от Posh Isolation за пръв път в София на 19 юни
Vanity Productions от Posh Isolation за пръв път в София на 19 юни

Vanity Productions от Posh Isolation за пръв път в София на 19 юни

На 19 юни българският колектив за експериментална музика Amek стартира своето ембиънт лято с много специално събитие. Кристиан Стадсгард, съосновател на вече култовия датски лейбъл за електронна музика Posh Isolation, идва в София за пръв път, за да представи на живо самостоятелния си проект Vanity Productions. 

Музиката на Vanity Productions е емоционална и минималистична смес от ембиънт и дроун звук, с вдъхновения от разнообразни съвременни електроакустични жанрове. В последните си издания Vanity Productions постига почти класически камерен звук.

На 19 юни той ще сподели сцената с Niandraz, която след редица дигитални сингли и няколко внимателно подбрани концерти, в момента работи по своя дългоочакван дебютен албум. Cyberian ще представи на живо “Dark Orphism”, чисто новата си дългосвиреща плоча за Amek. Вечерта ще завърши със злокобна селекция от Rangelova, диджей и основател на базираната в Берлин букинг агенция Altar. 

Мястото е Koncept Space (Никола Вапцаров 6), началото е 20:00 ч. Билети за събитието на цена 8 лв. вече са в продажба в системата на EpayGo. Входът на място ще струва 10 лв.