Последни
Home / Музика / Trysth издават албум с ремикси
Trysth издават албум с ремикси

Trysth издават албум с ремикси

Година и половина след своя дебютен албум българското пост-метъл трио Trysth обяви най-новия си проект. “Soulchambers Reworked” включва шест ремикса на парчета от първия албум на бандата. По тях са работили румънските проекти Environments и Modern Ghosts of the Road, Ashtoreth от Белгия, както и българските артисти Иван Шопов (Balkansky), One Tru Odd и Mytrip. Обложката е дело на Alexandru Das (Valerinne, Modern Ghosts of the Road).

Trysth Reworked
Soulchambers Reworked” излиза като лимитирана касета от Amek и Serpent Eve Records. Тя ще бъде представена на 5 март по време на концерта на Trysth със SVIN (Дания) и acrossthevacuum в Mixtape 5, B-Side. Aлбумът ще се разпространява и дигитално от българския нетлейбъл Mahorka.

Първият сингъл от ремикс албума може да чуете тук:

Зад името One Tru Odd се крие Владо Ковачев, който познаваме от банди като Cigaretta, Lovers of The Bomb и The Reunions.

Trysth е Atmospheric Post-Metal група от София, съществуваме от края на 2005 г. и в момента се състои от Георги – барабани, Асен – китара, Явор – бас и вокали. В края на 2014 г. триото издаде своя дебютен албум “Soulchambers”, за който можете да прочетете ревю – тук.