Последни
Home / Музика / THE SYSTEM (UK) в София + Разврат & Поквара и Anti-Future
THE SYSTEM (UK) в София + Разврат & Поквара и Anti-Future

THE SYSTEM (UK) в София + Разврат & Поквара и Anti-Future

Eксплозия от звук и текст вещае уникален по рода си за България концерт на олд скул пънкарите The System в столичната Underground gallery/studio в средата на септември, които тази година издадоха чрез Grow Your Own Records нов албум на винил и CD, озаглавен Slave To The Machine, включващ изцяло нов материал

Легендите от втората вълна на британския пънк ще се качат на българска сцена по инициатива на самоорганизиран колектив от свои почитатели, заели се да докажат как обединените усилия и взаимодопълващият се принос стопяват географски граници и превръщат антисистемни надежди в реалност.

Ударните социално-политически послания и класически звук на титулярите ще допълнят от българска страна хардкор пънк бунтарите от ANTI FUTURE и Разврат И Поквара, с обещание за лайн-ъп изненади.

Входът от минималните 10 лв. ще е събира единствено на място в деня на събитието. Средствата ще покрият транспортните разходи по участието на The System, без претенции за хонорари за който и да било от всички въвлечени, напълно в духа на Do It Yourself пънк етиката.

Сухите факти:

Мястото – Ъндърграунд Галерия (Сточна гара, ул. Владайска река 4, ет. 4)
Датата: 16:09:2016г.
Часът на началото: 19:00 ч.
Входът: 10 лв.

Линк към събитието в (а)социалната мрежа.

The System