Последни
Home / Музика / DIY кино и музика: Shibbi Pictures и Crazy&The Brains в Арт Хостел
DIY кино и музика: Shibbi Pictures и Crazy&The Brains в Арт Хостел

DIY кино и музика: Shibbi Pictures и Crazy&The Brains в Арт Хостел

*Update: За съжаление Erica Russo е болна и няма да успее да пътува в Европа, така че ще бъде заместена от Crazy & The Brains, фолк-пънк от Ню Джърси, като към тях се включват също Ilko Birov и Костадин Кучев със съвместен акустичен сет. Повече информация ще намерите на страницата на събитието във Фейсбук

Shibby Pictures е творческото тяло на независимия кинаджия Джак Керли. От доста години Джак е стъпил здраво в DIY музикалната сцена, снимайки музикални видео клипове за пънк-рок банди като Leftover Crack, Days N’ Daze и Mischief Brew. През 2012 г. той направи документалния филм „Trying It At Home“, където в детайли разглежда как работи DIY музикалната сцена и какви са нейните ценности.

От 2013 насам той е обиколил целия свят със своите DIY филмови прожекции, включващи късометражни филми и музикални клипове. На 24 септември той идва да ни ги представи и в София. Мястото е Арт Хостел, а входът ще е свободен (свободно дарение на място). Събитието е дело на нашите любимци от DIY Conspiracy.

Освен него ще видим на живо и американската инди рок/фолк изпълнителка Erica Russo, чиято извънземна музика звучи едновременно деликатна и пронизваща душата, къпеща слушателя с нежни вокали и завладяващи мелодии. Ерика Русо комбинира своя замечтан фолк стил с инди рок, за да създаде дълбоко проникващи и незабравими песни.

Чисто новият албум на Ерика Русо, който носи името „Honey“ излиза на 16 септември, а София е първата дата от нейното европейско турне, така че ще можем да го чуем на живо преди всички останали.

Освен филмите на Shibby Pictures и красивата музика на Erica Russo, от DIY Conspiracy обещават и още една музикална изненада. Каква ще бъде тя – ще разберем на място!

Shibby Pictures (US) – DIY Movie Night
Erica Russo (US) – Mellow indie rock/folk

+ Folk Punk Surprise

24.09.2016 @ Арт Хостел на ул. Ангел Кънчев 21
Начало: 9 PM
Вход: свободно дарение