Последни
Home / Новини / Nevermind The Sex Pistols, Here`s The Bollocks
Nevermind The Sex Pistols, Here`s The Bollocks

Nevermind The Sex Pistols, Here`s The Bollocks

Басистът на Sex Pistols Глен Матлок сподели, че не е говорил на фронтмена на групата Джон Лайдън от пет години, и че не е много вероятно те да се съберат.

The Sex Pistols свирят за последно през 2008 година, и ако съдим по думите на Матлок, това едва ли ще се случи скоро. Той нарича Лайдън “евтин”, а китариста Стив Джоунс “долен мръсник”.

“Не съм виждал Джон от пет години и съм много щастлив от този факт”, казва Матлок пред The Mirror. “Не виждам причина да му говоря. Нямам идея дали ще се съберем, но кой знае какво има в магическата черна кутия. Няма да пиша нови неща за Sex Pistols, и старите ни стигат”.

Басистът също така критикува изявата на Лайдън преди години в реклами за масло в Country Live TV. “Мисля, че това беше евтин трик. Сигурно опит да се отдалечи от образа на Джони Ротън. Не знам дали е успял, но винаги е насочено срещу Sex Pistols. Това е неговият начин”, продължава Матлок.

Джон Лайдън ще издаде своята автобиография “Anger Is An Energy” през октомври. Наскоро беше “въвлечен ” и в турне на “Jesus Christ Superstar”, което обаче бе отменено поради липса на зрителски интерес.