Последни
Home / Новини / Този четвъртък: концерт на Purple Dino & Muddy
Този четвъртък: концерт на Purple Dino & Muddy

Този четвъртък: концерт на Purple Dino & Muddy

Rock & Roll вечер с гръцките неандерталци от PURPLE DINO и родната deathblues формация MUDDY. Концертът ще се проведе в малката зала на club *MIXTAPE 5* този четвъртък – 19-и ноември. Това и е поредната колаборация между два приятелски фестивала между България и Гърция, а именно Wrong Fest & Fuzztastic Planet Festival, които вече няколко пъти са работили заедно на фронта на ъндърграунда.

Ето и малко повече за групите:

Purple Dino е четиричленна формация създена в Гърция през 2013 г. От тогава насам те са взимали на два пъти участие във фестивала Fuzztastic Planet ( през 2014г и 2015г.) През 2014 са били основен съпорт на рок легендите 1000mods по време на тяхното турне в Гърция . През 2013 издават своя първи запис, а през 2014 излиза наяве техният дългосвирещ албум “Jurassic Bar”. От създаването си PURPLE DINO са се заели с мисията да разпространяват своя тежък примитивен рок по цялата земя!

За MUDDY трудно може нещо да се напише, защото са наистина трудни за описване. Олицетворяват се с ключовото дума „ШОК”. И въпреки всичко следващото изречение от Ивайло Александров много добре им пасва: „Гротескно и грозно аморфно чудовище, газещо в калните, мудни води на потния слъдж метъл, което с всяка крачка, всеки лайв, взема още и още души„. А последния им концерт беше не с кой да е, а с тежковозите Crowbar. Оттогава не са свирили на сцена, което само означава едно – че искат да ни покажат нещо!

Билетите за концерта на предварителна продажба струват 8лв. На място в клуба са 10 кинта.

Purple Dino