Последни
Home / Плейлист / Lunatic Podcast #1: No Omega (SWE) | Materic (RUS)
Lunatic Podcast #1: No Omega (SWE) | Materic (RUS)

Lunatic Podcast #1: No Omega (SWE) | Materic (RUS)

Дойде време за първия официален podcast на lunatic.bg. В пилотното му издание се спираме на две невероятни банди, които ще имаме възможност да гледаме на живо съвсем скоро в София. Това са No Omega от Швеция (които идват у нас за трети път), и materic от Русия, които са истинско откритие.

Повече информация за концерта ще намерите тук.

Tracklist:

1. materic – тревогой обятьi/если солома вьiсхла, она загорится
2. No Omega – Sleeping In
3. No Omega – Ett Hjärta Svart
4. materic – на дне болота
5. No Omega – Breathe (live @ Grindhouse club, Sofia 2012)
6. Grieved – live @ Grindhouse club, Sofia 2012
7. materic – live @ Café Na půl cesty (PRE-FLUFF concert 2015)
8. materic – дорогой китов

Lunatic Podcast #1: No Omega (SWE) | Materic (RUS) by Lunatic.Bg on Mixcloud

Както вече писахме, това ще е последният концерт, организиран от местните герои For The Kids Booking Bulgaria за 2015 г. Той ще ви срещне с No Omega (Швеция), група която вече познаваме добре, защото това ще е третият път, в който студеният им хардкор ще звучи в София. Това е страхотно, защото всъщност трудно можем да му се наситим. No Omega свирят мелодичен и експанзивен хардкор, който ще се хареса на феновете на The Carrier, Dead Swans, Killing the Dream, Oceana и Rise and Fall. През 2012 г. ги гледахме заедно с Grieved от Стокхолм, които също си проправиха път в нашата селекция от парчета – тяхната песен в нашия първи podcast е именно от сета им в Grindhouse преди три години.


No Omega са на турне с прекрасната група materic от Русия, която неотдавна подгрява за групата на живата легенда Thurston Moore в Русия. Техният хипнотичен и емоционален пост-пънк обикаля и покорява Европа вече повече от година и е време България да навакса! Тук можете да чуете неподправената емоция и атмосфера, която триото от Петрозаводск създава.

Преди и след шоуто този четвъртък (17 декември) For The Kids Booking ще влязат и в ролята на музикални селектори и ще ви залеят с вълни от странни звуци, които подтикват към нелепи танци или празно взиране във върховете на обувките (в зависимост от настроението ви).