Последни
Home / Музика / OBSIDIAN SEA І SATIVA І BROND @ Mixtape 5
OBSIDIAN SEA І SATIVA І BROND @ Mixtape 5

OBSIDIAN SEA І SATIVA І BROND @ Mixtape 5

Три на първо слушане тотално различни банди излизат заедно на сцената на клуб Mixtape 5 в първата сряда на месец юни. Зала B Side на клуба в подлеза под моста на НДК ще събере Obsidian Sea, Sativa и Brond.

За запознатите с творчеството на тези банди комбинацията може да звучи като твърде разнороден микс дори за Mixtape 5. Obsidian Sea, Sativa и Brond обаче със сигурност имат нещо общо помежду си – честното и искрено отношение към музиката, в което важно е да правиш това, което харесваш, и да бъдеш себе си.

Obsidian Sea съвсем наскоро издадоха втория си албум. Brond пък скоро ще бъдат готови с официално издание, а Sativa ще излезе пред публика в състав, който досега не се е появявал “на живо”, тъй като претърпяха първата си персонална промяна. С палки в ръцете вече е Росен Рангелов, който идва на мястото на вече бившия барабанист на групата – Георги Малчев-Хорхе.

Ако това ви се струва интересно, то можете да видите и чуете какво ще се случи на 3 юни след 20.30 часа в B Side на клуб Mixtape 5. Входът е 10 лева.