Последни
Home / Кино / Гледай отрязаната финална сцена от Montage of Heck
Гледай отрязаната финална сцена от Montage of Heck

Гледай отрязаната финална сцена от Montage of Heck

Режисьорът на Montage of Heck Брет Моргън пусна онлайн отрязаната финална сцена от документалния филм за Кърт Кобейн. Видеото не е показвано до момента. Документалните материали в него са от колекцията с домашно видео на Кърт и съпругата му Кортни Лав.

Клипът показва Кърт Кобейн, който лежи в леглото след кратък престой в болница след като преминава редица медицински тестове заради хроничното му стомашно заболяване. Автор на домашното видео е Кортни Лав.

Редактираният Kurt Cobain: Montage of Heck ще се излъчва от днес в различни кина по света.

С повторното пускане на филма след ле-е-ека цензура Брет Моргън обяви, че саундтрака към филма ще излезе през ноември и ще съдържа „всичко, от траш метъл до рагтайм“, каквото и да значи това.

Освен записи от филма, в саундтрака ще влязат и други, неиздавани до този момент материали. Една от най-интересните находки в архива е акустична демо версия на песента „Pennyroyal Tea”, записана през 1990 година в дома на Кобейн. Можете да я чуете тук:

За фронтмена на Nirvana има изписани тонове книги и изснимани километри филмови ленти. Последният опит по темата е продукцията на HBO – Montage of Heck.

Лентата разказва за живота на Кърт Кобейн – от раждането до смъртта му. Издържана в MTV стилистика – минава през спомени, анимация и архивни видео кадри.

Режисьорът Брет Моргън пресъздава образа на Кобейн стриктно и изцяло в клишето, но все пак има интересни разговори с Крис Новоселич, майката и първото гадже на Кобейн – Трейси. Виж повече тук.