Последни
Home / Музика / Midas Fall се завръщат в София
Midas Fall се завръщат в София

Midas Fall се завръщат в София

Британската пост-рок банда Midas Fall отново ще свири у нас по покана на Rawk’n’Roll. Концертът ще бъде на 10 ноември в София, в клуб Mixtape 5. Групата е на турне в подкрепа на новия – трети албум The Menagerie Inside. Midas Fall са свирили вече два пъти в България. През 2011 г. направиха забележителен концерт в София заедно с Tides From Nebula, а през есента на 2013 свириха и в Пловдив заедно с 4?. Тази година освен нови парчета, Midas Fall вероятно ще ни зарадват и с някои парчета от по-стария си материал от предишните им два (доста забележителни) албума.

През септември Midas Fall издадоха своя трети дългосвирещ албум The Menagerie Inside. Мастерингът е дело на легендарния Ed Brooks, работил над издания на групи от ранга на Pearl Jam, Death Cab for Cutie и Caspian. Албумът се посреща доста добре от критика и фенове, и показва едно интересно развитие в музикалните търсения на групата. Чуйте и сингъл от него:

Концертът ще бъде в B-Side на клуб Mixtape 5, като билети ще се продават на входа, в самия ден на събитието. Повече информация за начален час, цена, както и кой ще бъде специалният гост от българска страна очакваме съвсем скоро. Дотогава можете да следите събитието във Facebook

Midas Fall