Последни
Home / Музика / Marilyn Manson вдъхна нов живот на „The End“ на THE DOORS
Marilyn Manson вдъхна нов живот на „The End“ на THE DOORS

Marilyn Manson вдъхна нов живот на „The End“ на THE DOORS

Мерилин Менсън пусна най-новия си сингъл, кавър на THE DOORS, а именно класическото произведение за умопомрачени – „The End“.

Съпътстващият клип към песента е дело на Zev Deans. Обложката е оригинален акварел на Менсън.

https://www.youtube.com/watch?v=HSs7RhJXEKQ

Своята версия на „The End“ Менсън използваше за финал на изпълненията си по време на турнето „The Twins Of Evil“ през изминалото лято.

Сътрудничеството с кънтри рокера Shooter Jennings ще бъде използвано в ТВ поредицата „The Stand“ по Стивън Кинг, в който Менсън също ще участва.

Миналия месец Менсън пусна друг кавър – нова версия на „God’s Gonna Cut You Down“, класическа американска народна песен.

И този път Менсън работи с режисьора Тим Матиа за черно-бялото видео, заснето в Калифорния.

„God Gonna Cut You Down“ е записан с продуцента Тайлър Бейтс, с когото Менсън си сътрудничи на последните си два албума, „The Pale Emperor“ от 2015 и „Heaven Upside Down“ от 2017.

Менсън и Дженингс работят над новия студиен албум на Marilyn Manson, който предстои да бъде издаден в началото на 2020 г.

Китаристът на Менсън Пол Уайли също ще се появи на диска, както и новият му барабанист, Брандън Пърцборн (от BLACK FLAG, DOYLE и HO99O9).

Менсън и Дженингс се обединиха през 2016 г., за да запишат кавър версия на „Cat People (Putting Out Fire)“ за LP-то „Countach (For Giorgio)“ на Дженингс, колекция от кавъри, включваща песни на пионера на електронната музика Giorgio Moroder.