Последни
Home / Кошче / Изложба Lifelike Likestyle: естетиката и антиестетиката на Интернет
Изложба Lifelike Likestyle: естетиката и антиестетиката на Интернет

Изложба Lifelike Likestyle: естетиката и антиестетиката на Интернет

Lifelike Likestyle” е първото от поредица събития в рамките на форума Digital Loop, организиран от студенти, докторанти и преподаватели от катедра Визуални изкуства към Софийски университет. Обединяващата тема на форума е хиперсоциалното поведение в мрежата, естетика и антиестетика на Интернет пространството.

Lifelike Likestyle” ще се открие на 13.09 в Ателие „Пластелин“ и ще се състои от семинарна и експозиционна част. В рамките на събитието свои работи в областта на мултимедията и традиционната медия ще представят доц. д-р Анна Цоловска, Майа Антова – Майото, Мариян Ценов, Йоанна Димова, Илина Консулова, Мартин Пенев, Даниел Нечев, Юлия Лазаркова, Йоанна Петкова.


Програма на “Lifelike Likestyle”:

17:00 – семинар + дискусия – разговор с Йоанна Димова и Илина Консулова за разни неща около дигиталното, редимейда, емотиконата, визуалността на социалните мрежи.

19:00-19.30 – същинското откриване на изложбата, по време на което се очаква да ни дръпне кратко, но поучително слово Джордж Уивър – е основател и художествен редактор на Non Production Creative Studio и топлата ни връзка в Wilmington University, САЩ.