Последни
Home / Музика / Слушайте общото ЕР на Leaver и Tim Holehouse
Слушайте общото ЕР на Leaver и Tim Holehouse

Слушайте общото ЕР на Leaver и Tim Holehouse

Онлайн е общото ЕР на българското дроун дуо Leaver на Ангел Симитчиев (Mytrip) и Даниел Дончов (Expectations) с британския блус номад Tim Holehouse. Името на изданието е „Before The Fire” и излиза на касета от българския лейбъл и колектив за експериментална музика Amek. Вече може да го слушатe или свалите тук:

През 2016 г. Leaver се отправят на турне в Англия с Tim. Eдинственият свободен ден те прекарват в студио Unit9, където в рамките на три часа измислят и записват музиката за „Before The Fire”. Holehouse работи по микса на ЕР-то, вокалите прелитат между Лондон и София през 2017 г. Мастърингът на изданието е дело на Marius Costache (148 Studio, Букурещ). Той е работил с родни банди като Expectations, Them Frequencies и King of Sorrow.

EP-то „Before The Fire“ ще бъде представено на за пръв път на живо във „Фабрика Автономия София на 31 август. На 2 септември, Leaver и Tim Holehouse ще представят общата си касета и в „Дом Кафе„, Плевен. Специален гост и на двата концерта ще е Maxim Mokdad.