Последни
Home / Новини / L7 се събират за турне
L7 се събират за турне

L7 се събират за турне

Слуховете, че абсолютните Riot Grrrl легенди от 90-те L7 се готвят да се съберат отново, стават все по силни. Най-хубавото в случая е, че техният източник е официалната им страница във Фейсбук. Преди около година L7 се сдобиха с профил в социалната мрежа, в който публикуват архивни снимки, свързани с предстоящия им проект за документален филм за групата.

Всичко това предизвика значителен интерес сред феновете на групата по целия свят и очевидно резултатът е раздвижване на пластовете. Яко!

L7

Това ни оставя обнадеждени, че тази новина не е спекулация, а съвсем реална възможност. Още повече, че постът вече е на няколко седмици.

Ето какво гласи въпросният ъпдейт:

„Привет, хора! Искаме да знаете, че любовта и подкрепата, които ни показвате тук във Фейсбук през тази година определено ни изненада. Много от вас ни питаха дали има възможност да се съберен отново. Все пак последното ни шоу като група беше преди 14 години, даже повече ако става дума за оригиналния състав. Но ние (Донита, Сузи, Дженифър и Дий) ви чуваме и говорим за това, и по някакъв начин сме съгласни. Защо не, по дяволите?“

Това, разбира се, не е всичко. Дори и в пика на кариерата си L7 винаги са били близо до публиката си и никога не станаха сърдити „звезди“ които са си повярвали твърде много. Явно това не се е променило, защото в съобщението си те отново търсят и разчитат на помощта на феновете си.

Съобщението на L7 до феновете

Съобщението на L7 до феновете

„Ситуацията е следната… казват, че за да отгледаш дете трябва цяло село, а за да предизвикаме интерес у промоутърите ще ни трябва АРМИЯ. От това се нуждаем… трябва ни вашият постоянен ентусиазъм, както и да споделяте нашите постове и да накарате приятели и врагове да „like“-нат нашата страница във Фейсбук“

Ако трябва да сме честни, това е може би единственият апел за „харесване“ на каквото и да е във Фейсбук, за който в действителност ни пука. Така, че отивайте на профила на L7 и лайквайте! Запишете се и в мейлинг листа им. Такива работи.

Не че има кой знае каква вероятност да гледаме L7 в България, но това е друга история. Нищо не ни пречи да се надяваме щатското им реюниън турне да е толкова добро, че да се надъхат да дойдат и в Европа, за да можем да ги хванем я в Букурещ, я в Атина.