Последни
Home / Музика / Двоен винил на КПД-0
Двоен винил на КПД-0

Двоен винил на КПД-0

Както вече писахме, на 26 май софийската банда КПД-0 ще изнесе последния си концерт. Мястото е софийският клуб Mixtape 5, а поводът за концерта е двойният винил на бандата, който излиза от българските лейбъли Ugly & Proud Records и Amek Collective.

Едноименният двоен винил е в ограничен тираж от 154 ръчно номерирани копия. Всяка корица е проявена на матова фотографска хартия и ръчно залепена на предния панел. Изданието включва албума „II“ и ЕР-то „Зад стените на голямата къща“, записвани през 2002 и 2004 г. Текстовете са в книжка, в която ще откриете и историята на групата, разказана от ключови музиканти от софийския ъндърграунд.

КПД-0
Оформлението на плочата е дело на Костадин Кокаланов и Десислав Лилков. Оригиналните записи са обработени за винил от румънския продуцент и аудио-инженер Marius Costache, работил с EXPECTATIONS, THEM FREQUENCIES и LEAVER.

Ако след концерта на 26 май останат копия от изданието, ще може да ги намерите в онлайн магазините на Ugly & Proud и Amek, както и на избрани физически локации в София.