Последни
Home / Кошче / Какво стана с Брайън Танер?
Какво стана с Брайън Танер?

Какво стана с Брайън Танер?

Брайън Танер бе най-малкият приятел на катастрофиралия на нашата планета Гордън Шамуей – Алф. Актьорът, който изиграва малкия Танер, се казва Бенджи Грегъри и е роден през 1978 година. Баща му, чичо му и сестра му също са актьори, а негов агент е баба му.

Започва кариерата си пред камера като съвсем малък, като участва в различни реклами. Така още на шест години под давлението на агента си стига до участие в легендарния ситком.

Той участва в Алф между 1986 година и 1990 година, а след няколко години кариерата му изненадващо приключва. Бенджи Грегъри споделя, че краят на ”Алф” е бил облекчение и след поредицата не е искал да участва в каквито и да било други шоу програми.

Андреа Елсън, която играе ролята на Лин Танер, разказва, че по време на снимките Бенджи е бил съвсем обикновено дете, което просто е искало да се прибере вкъщи и да се занимава със скейтборда си.

След 1993 година не е излизал на сцена и казва, че въобще не му липсва.

Завършва Академия за изкуствата в Сан Франциско, като е искал да направи кариера в развлекателната индустрия, но не като актьор.

Изненадващо обаче през 2004 година се присъединява към армията, но година по-късно е бил освободен по медицински причини.

Последният известен факт за него е, че живее в Аризона с жена си.