Последни
Home / Музика / Jasmine Whale пуснаха първо парче
Jasmine Whale пуснаха първо парче

Jasmine Whale пуснаха първо парче

Нещо ново и свежо се случва в недрата на софийската rock’n’roll сцена и това нещо се нарича Jasmine Whale! Група, която от съвсем скоро е съвсем окомплектована и се готви да нахлуе с шут в слушалките ви, а надяваме се съвсем скоро и през сцените на по-смислените клубове в града.

От снимката във фейсбук страницата на бандата ни гледат добре познати лица на опитни играчи в ъндърграунда. В това дяволско начинание са замесени фронтменът-таран Нуфри, бас-величието Боби Струкански, Емо Щерев отговаря за ударните дози ритъм, а Ненко Милев е зад китарите. Доскоро Jasmine Whale бе леко засекретен проект на Нуфри и Струкански, но вече машината е сглобена и готви авторски материал.

Кои са Jasmine Whale?

Jasmine Whale
Jasmine Whale стартира преди 3 години като проект между Нуфри Василев (Bastardolomey, Panican Whyasker, Pyromania) – вокал/китара и Боби Струкански (Babyface Clan, Leepra Deluxe) на баса.

От тази година Jasmine Whale вече е пълнокръвна 100% рок енд рол група, която включва в редиците си и Емилиян Щерев (познат от банди като UPYR, Alley Sin, The Viscous Bastards) на барабаните и Ненко Милев – китара. Истинска представителна извадка от обиграни „старци разбойници“, които с енергията и хъса си могат да засрамят доста свои колеги от новото поколение.

Jasmine Whale
Групата пуска новото си парче с интригуващото заглавие „Подстриган Перикъл“ и работи активно по авторски материал, така че в най-скоро време може да очакваме високоенергийно включване.

“Статукво за теб, статукво за мен – утре във Фейсбука има полит-полуден!”

Дотогава можете да следите страницата на бандата в социалната мрежа – дайте един like тук!

Слушай „Подстриган Перикъл (Устата Голяма Е)“ тук:

 Текст: Иван Шентов