Последни
Home / Новини / Пост-индъстриъл и мечти: IC1101, dwaal, Nymess @ Koncept • 16.05.2021
Пост-индъстриъл и мечти: IC1101, dwaal, Nymess @ Koncept • 16.05.2021

Пост-индъстриъл и мечти: IC1101, dwaal, Nymess @ Koncept • 16.05.2021

Продължителната изолация може да се окаже изпитателен метод, който да компрометира вкусовете ни, предсказуемия морал, установените знания за личността ни, както и да счупи тънките граници между социалните ни нужди и творческата самота.

Abandonment винаги подлага на тест човешките сетива, разбивйки лимитите на слуховите ни възприятия. На 16 май ще се проведе пост-индустриална разбивачка. Мястото е просторната зала на Koncept Space на бул. Никола Ванпцаров в София.

Един от основните поводи е експресно издание на касета на дебютния албум на IC1101, наречен „Kingdom of Maggots“, който излезе в дигитален формат, но ще бъде издаден на лента през Abandonment в скромните лимитирани 50 бройки.

Също така ще чуем drone/noise сет на dwaal (Шентов/Митев), които не сме виждали от много време + свежа кръв от Nymess, която ще ни представи харш нойз сет.

На самия ден ще има industrial/noise/ambient дистро във всякакви формати. Събитието ще е prix libre – без входна такса, но ще се приемат дарения за участниците. Началото е в 19:00.