Последни
Home / Музика / Да помогнем на нашите приятели от DIY Conspiracy
Да помогнем на нашите приятели от DIY Conspiracy

Да помогнем на нашите приятели от DIY Conspiracy

DIY Conspiracy не е просто сайт с музикални новини. DIY Conspiracy е несломимият дух на анти-авторитарната и Do-It-Yourself пънк култура в действие – онлайн инструмент за обмен на информация, новини, медии, мнения, анализи, интервюта, ревюта и свръхценни архиви за ъндърграунд култура и радикални идеи.

Музиката, посланието, протестите, изложбите, книгите, зиновете, нови и стари банди … всичко това (и много повече) е на дневен ред!

Конспирацията е с международен характер, но ядрото и е базирано в България. Освен това основните двигатели на проекта DIY Conspiracy създават и едни от малкото независими музикални (и не само) събития в България, като оперират и като букинг колектив, който кани интересни музиканти и артисти от цял свят за участия в България. Хвърли едно око (и ухо) на следващото им събитие – тук.

diylogoКакто лесно ще забележиш, DIY Conspiracy е сайт, който се самоиздържа със средства на самите му създатели и дарения от съмишленици, а не от реклами.

За да запазим това, което имаме, е важно да подкрепим колектива зад този страхотен ресурс, за да може продължи да го поддържа и развива. Без глупости. Без реклами.

Това е солидарност, а не благотворителност.

В дясната колона на сайта ще намерите форма за дарения, с която може да подкрепите работата на DIY Conspiracy и да им помогнете да поддържат сайта онлайн и занапред. Дори и дребна сума е от полза.

Разпространи този призив с приятели. Открий интересни статии и интервюта за пънк, хардкор, алтернативна култура и антиавторитарно действие.


Бъди част от Конспирацията. 

Ние вече го направихме!