Последни
Home / Музика / Mental Architects и Them Frequencies подгряват SHAI HULUD в София!
Mental Architects и Them Frequencies подгряват SHAI HULUD в София!

Mental Architects и Them Frequencies подгряват SHAI HULUD в София!

Последни новини от For The Kids Booking по повод първия концерт на американските мизантропи SHAI HULUD в София на 26 април. Шоуто ще открият две от най-специалните софийски банди. Това са THEM FREQUENCIES, чиято комбинация от слъдж и хаотичен хардкор в момента отново е на турне из балканите и MENTAL ARCHITECTS, математиците, които ще свирят в София за пръв път от три години насам, за да представят материал от предстоящия си албум.

Билетите са в продажба в системата на Ticketlogic. До края на месеца са на цена от 15 лв., след това ще бъдат по 20 и 25 в деня на концерта.

Shai Hulud

SHAI HULUD са една от най-знаковите банди на американската хардкор и метълкор сцена и идват за пръв път в България на 26 април. Преминали през десетки трансформации, те идват в Европа по-силни отвсякога. Техният мизантропски, екстремен и изключително комплексен звук има потенциал напълно да унищожи софийския клуб *Mixtape 5* B-Side.

Shai Hulud стартират във Флорида през 1995 г., след което се местят в Ню Йорк. Имат зад гърба си жестоки албуми като Hearts Once Nourished with Hope and Compassion (1997), That Within Blood Ill-Tempered (2003), Misanthropy Pure (2008) и Reach Beyond the Sun (2013), както и страничните проекти Zombie Apocalypse (ex-Boddicker) и The Fremen Warriors – групата в сянка, която осигурява бекинг вокалите във всички издания на Shai Hulud.