Последни
Home / Музика / Аз нося светлина: Гледай ново видео на Feedbacker от Ивелин Костадинов
Аз нося светлина: Гледай ново видео на Feedbacker от Ивелин Костадинов

Аз нося светлина: Гледай ново видео на Feedbacker от Ивелин Костадинов

Почти три години след излизането на албума XII, Feedbacker представят чисто ново видео към парчето „Аз нося светлина“, дело на Ивелин Костадинов. Гледай го първо тук – ексклузивно в Lunatic.bg

Видеото към парчето “Аз нося светлина” е комбинация от видео колаж и анимация, създадена в продължението на половин година, казва авторът на визиите. 

Ивелин Костадинов е сценарист, режисьор и продуцент от Пловдив, България. През последните години продуцира сам първата си фотографска изложба. Работил в различни колаборации в сферата на филма, анимацията и видеото с артисти от България и чужбина.

Последния му проект късометражната анимация “Тя беше вещица” – с музиката на Иван Шентов и анимация от Зузана Ходулова – живее своя фестивален живот и е селектиран на няколко фестивала в България, Румъния и Германия.

Feedbacker е doom punk дуо от София, създадено през 2015 г. Една от по-активните подземни групи в столичната сцена, с редица издания на винил и касети. Последният материал, който извадиха на светло в края на миналата година, бе сплит с австралийската банда DEAD. Може да го чуете тук.