Последни
Home / Новини / Местят концерта на EYEHATEGOD в Mixtape B-side

Местят концерта на EYEHATEGOD в Mixtape B-side

Утрешният концерт на EYEHATEGOD, обявен първоначално в голямата зала на Mixtape 5, сменя своето място. Добрата новина е, че той остава в същия клуб, само че в неговата малка зала.

11391395_850403348364005_4596666723674151633_n

Днес е последният ден, в който билети се продават на цена от 30 лева в мрежата на Eventim. Преместването означава и че билетите са с ограничен тираж до 200. Така че побързайте – при достигането на този брой, билети няма да се продават, с оглед комфорта в залата.

Възможна е промяна в началния час на концерта, поради часа на пристигане на групата в София. За информация следете събитието във Facebook.

eyehategod-2015

Напомняме, че преди EYEHATEGOD, от отварянето на вратите на клуба, до старта на първата група (UPYR), ще може да се види изпълнението на българския дроун/нойз проект KRĀLLĀR. След UPYR, на сцената ще излязат вторите специални гости – THEM FREQUENCIES. Последни ще бъдат култовите EYEHATEGOD. И последно – помнете какво казва самият Phil Anselmo за EYEHATEGOD в документалния филм за сцената в Ню Орлиънс NOLA: Life, Death, & Heavy Blues from the Bayou:

Ако ще наричате Eyehategod „слъдж“, сложете шибаната корона на главите им и давайте натам. Приемете ги за крале, защото всички други са под тях.