Последни
Home / Новини / xEDGE DAYx парти в Пловдив
xEDGE DAYx парти в Пловдив

xEDGE DAYx парти в Пловдив

Всеки ден е edge day, когато си избрал да си straight edge и да живееш без да замъгляваш съзнанието си с алкохол и наркотици. Въпреки това на 17 октомври има специален повод да отбележиш EDGE DAY! В морето от събития от типа „ден на еди-какво-си“ и „месец-на еди-що-си“ тук има нещо, което се очертава да е истински стойностна забава. Защото стрейт едж е нещо, което отдавна надхвърля сбора от нещата, които представлява… не е просто „хардкор“ или само „движение“, не е обикновено „въздържание“, нито пък насилствена „трезвеност“. Отбелязването да този ден е чудесен повод са парти с нелепи танци, среща със стари приятели и запознанство с нови такива, създаване на човешки връзки, трупане на спомени… или просто причина да излезеш някъде и да послушаш малко бърза музика.

Организатори и домакини официално са пловдивчаните Young Blood Booking, но се очакват още много еджове и фенове от цялата страна.

Ето и текста на официалната покана:

Заповядайте на 17 октомври в Gramophone Plovdiv, за да отпразнуваме заедно Международния Стрейт Едж Ден! Ще хапнем веган/вегетарианска храна, ще слушаме хубава музика от плочи, а за финал ще гледаме филма EDGE: Perspectives on a drug free culture с български субтитри.

Програмата е следната:

17:30 – sXe винил парти и веган/вегетариански вкусотийки
19:00 – прожекция на документалния филм EDGE: Perspectives on a drug free culture

Който иска, може да носи дискове, плочи, касетки, зинове за размяна.

Всички са добре дошли, дори и алкохолпиещите 🙂

Вход: един банан

Линк към събитието във facebook

Edge Day