Последни
Home / Новини / Ирландски маратон и шанс да гледаш Dropkick Murphys в Солун
Ирландски маратон и шанс да гледаш Dropkick Murphys в Солун

Ирландски маратон и шанс да гледаш Dropkick Murphys в Солун

Drunken Clovers са група музиканти и веселяци, които са се специализирали в произвеждането на добро настроение и безпаметни вечери. Те правят серия от партита през януари, а освен всичко ти дават възможност да гледаш легендите Dropkick Murphys на живо в Солун на 10 февруари.

Предаваме специално съобщение от тях, а за повече информация за самите събития – можете да ги потърсите във Фейсбук.

„Продължаваме на празнична вълна и през целия януари. Вълната обаче е от онези, които обичайно мият мъгливите ирландски брегове, но този път е достигнала до нашите географски ширни заедно с турнето на култовите Dropkick Murphys, и ще се разбие в бреговете на съседните ни Сърбия и Гърция.

Тук в България вълната вече удари веднъж под формата на автентично ирландско парти в столичния – JJ Murphy’s Irish Pub, и се очаква да се повтори още  точно 3 пъти под формата на серия от ирландски вечери, които ще подгреят феновете, така че да ги държи поне до St. Patrick’s Day.

Организаторите на турнето нa Dropkick Murphy‘s пък потвърдиха, че двама късметлии от хората дали „going“ на някое от 4-те събития във Facebook, ще бъдат изтеглени с томбола и ще бъдат включени в Guest List-а на групата за концерта на 10.02.2017  в Солун.

Приготвили сме популярни и автентични Irish мелодии на живо от Drunken Clovers, още музика, селектирана от Стиви О’Цандев и Шейн МакШемми, много бира и уиски, ирландски и други непринудени танци, които ще ви сгреят и ще ви накарат да усетите бара като едно място, което е може би една идея по-уютно и приятно от вкъщи.

Локациите не са случайно подбрани и целят да ви потопят в буре пълно с Irish Whiskey и евентуално в атмосферата след победа на любимия отбор в мач от Шампионската лига.“

Партитата на Drunken Clovers през януари и февруари са както следва:

20.01.2017 (петък) – Monkey Temple  
25.01.2017 (сряда) – Vitamin B
04.02.2017 (събота) – Гарванът и Гюлето