Последни
Home / Музика / DIY LIVE с Feedbacker, Mavro Gala & Dramachine
DIY LIVE с Feedbacker, Mavro Gala & Dramachine

DIY LIVE с Feedbacker, Mavro Gala & Dramachine

Гръцката screamo банда MAVRO GALA ще свири в София на 27 февруари, заедно с местния култ FEEDBACKER и Dramachine (GR). Това ще е първият концерт в България за триото от Атина, макар че ги очаквахме още през 2017, когато по непредвидени причини трябваше да отменят участието си.

MAVRO GALA идват от Атина и са една от най-вълнуващите банди в разнообразната гръцка сцена. Новият им албум Ζητώ Νερό (Begging For Water) излезе в края на миналата година – чуйте го тук!

DRAMACHINE са synth punk трио с дръм машини, синтезатори и шумни китари, мрачно и енергично съчетание на сурова пънк енергия с дистопичния звук на електрониката.

От местна страна ще чуем FEEDBACKER, които в началото на месеца направиха запомнящо се участие с ТДК на напълно разпродаден концерт във Военния клуб.

Събитието е организирано от софийския лейбъл Kontingent Records и се случва във Фабрика Автономия и ще започне в 20:00 в четвъртък 27 февруари! Входът, както винаги, е свободно дарение – всеки може да остави толкова, с колкото разполага, като всички средства отиват в артистите.