Последни
Home / Новини / DEER IN THE HEADLIGHTS/ EAGLEHASLANDED/ REZERVEN PLAN/ FEAST OF INSANITY
DEER IN THE HEADLIGHTS/ EAGLEHASLANDED/ REZERVEN PLAN/ FEAST OF INSANITY

DEER IN THE HEADLIGHTS/ EAGLEHASLANDED/ REZERVEN PLAN/ FEAST OF INSANITY

След повече от две години затишие Young Blood Booking има възможността отново да nи покани на организиран от тях хардкор концерт.Tози път те ни представят Eaglehaslanded от Русия и босненците Deer in the Headlights.
Пловдив е четвърта спирка от тяхното съвместно източноевропейско турнe.
Eaglehaslanded определят стила си като screamo, а концертните им изпълнения са изключително енергични и завладяващи. Още преди издаването на първия си албум те направиха европейско турне заедно с нашите момчета от Expectations.

deer liveЗвукът на Deer in the headlights е смесица от гневни женски вокали и мрачни хардкор/кръст мелодии. Свирят заедно от 2010 година и са наложено име на сцената благодарение на честите си турнета.

Местният съпорт е поверен на добре познатата и любима на всички ни жиу-жицу хардкор банда РЕЗЕРВЕН ПЛАН (032 HARD CORE) , които не са свирили в Пловдив от 2013г. както и на младата смазваща деткор машина Feast Of Insanity.

Заповядайте на 11 април в клуб Copa Kapana.

Мелачката започва в 20:00, затова не закъснявайте! Планира се силна агитка от София, така че и в БДЖ ще е весело! Входът е 7 лв., изходът – на собствен ход!

Update: ще има и софийска дата, очакваме подробности!