Последни
Home / Музика / Дейвид Грол разказва как започва да цени живота след смъртта на Кърт Кобейн
Дейвид Грол разказва как започва да цени живота след смъртта на Кърт Кобейн
Дейв Грол, сн. Twitter/Foo Fighters

Дейвид Грол разказва как започва да цени живота след смъртта на Кърт Кобейн

Бившият барабанист на Nirvana Дейвид Грол разказва как загубата на неговия приятел Кърт Кобейн променя целия му мироглед и отношение към живота.

Фронтменът на Foo Fighters, който свиреше на барабани в Nirvana, разказва, че в деня след смъртта на Кобейн седял и си мислел:

“Все още съм жив!“.

“Така че, оттук нататък ще живея всеки ден все едно ми е последен. Дори и да е най-лошият ден, ще се опитам да го оценя“, разказва той.

“И все още се чувствам по този начин. Никога не искам да умра. Аз съм добре, имам тези красиви деца, ето така се чувствам“, казва Грол.

Оживелите членове на Nirvana Грол, Крис Новоселич и Пат Смиър наскоро се събраха за специален концерт в CalJam, като за вокалите им помага Джоун Джет.

Междувременно във всекидневието Дейвид Грол прави добрини.

Миналата година например взе барбекю, за да нахрани екипа на пожарната в Лос Анджелис.

В пост в Instagram пожарникарите, които се бориха с пожара Улси, един от няколкото, които причиниха опустушителни щети в САЩ, благодариха на музиканта. “Беше страхотно тази вечер да бъдем посетени от Дейвид Грол от Foo Fighters“, написсаха те.

Когато Грол не е зает да храни пожарникари, той помага на дъщеря си Вайлет да набира средства за добри каузи.

Фронтменът на Foo Fighters например придружава 12-годишната си дъщеря на скромно събитие в помощ на бездомните, на което тя пее песни на Адел. То е организирано от Stella’s Socks, които всяка година доставят 100 000 чорапи на бездомни хора в Лос Анджелис.

По radiox.co.uk