Последни
Home / Кошче / Дай го на майка ти, тя знае как!
Дай го на майка ти, тя знае как!

Дай го на майка ти, тя знае как!

Намираме се някъде след средата на месец юни, а времето се държи все едно е ноември. Висиш пред някакъв екран, а навън е толкова дъждовно и депресарско, че нищо не изглежда достатъчно смислено, за да му обърнеш внимание. За щастие имаш интернет, а там е пълно с всякакви глупости като зайчета-балерини, hristiqni.com, котки, още котки, Джорджано, всички епизоди на CatFace (още котки!) и какво ли още не. Да се опитваш да се забавляваш на всяка цена със сурогатите, които мрежата предлага е доста патетично. За съжаление точно когато си мислиш „баси, това вече е дъното“, истинското дъно ти се изсмива под мустак, и ти изхърква нещо средно между „има и по-зле“ и „нищо не си видял“.

Най-абсурдната колекция от забавни (и няколко откровено тъпи) етикети от дрехи

Сред всички тези котки можеш да откриеш и истински нешлифовани диаманти на интернет кретенията. Като например – етикети от дрехи. Етикети от дрехи, човече!

Хвърли едно око на тази супер произволна колекция от брилянтни, забавни, не толкова забавни, откровено тъпи и няколко сексистки етикети на дрехи. Не можем да ти обещаем приятно прекарване, но пък щом си стигнал до тук едва ли са ти останали много опции.

Дай го на майка ти, тя знае как!