Последни
Home / Новини / DIY концерт с френски и сръбски гости в Грайндхаус на 2 май!
DIY концерт с френски и сръбски гости в Грайндхаус на 2 май!

DIY концерт с френски и сръбски гости в Грайндхаус на 2 май!

Една френска и две сръбски експериментални хардкор пънк банди ще забият на 2 май в Grindhouse Skateboard клуб благодарение на ъндърграунд уебзина DIY Conspiracy.

Canine идват чак от Марсилия, за да ни запленят със своя интригуващ и мелодичен скриймо/пост-хардкор звук с епични пост-рок части. През 2014 издадоха демо, последвано от първото им EP [kanin] през 2015 и мини-албума „Boiling drops in an ice-cold ocean“ в края на 2017 г. Canine са за това техните концерти да бъдат безопасно и свободно пространство отвъд всякакви социални различия и предразсъдъци, и вярват повече в ‘DO IT TOGETHER’, отколкото в ‘DO IT YOURSELF’. Те свирят на живо със страст и пеят със сърце и душа за края на всяка форма на потисничество и несправедливост.

Technicolor Lies са мелодична пънк банда от Белград, на които това им е вече трето участие в София и със сигурност вече имат фенове в нашата страна, а към тях ще се присъединият и св. Псета. Неортодоксалното дуо от Белград включва Неманя Чирич от също добре познатата ни банда Eaglehaslanded, но звучи като нищо, което сме слушали до сега.

Кучетата, разбира се, са добре дошли, но вероятно повече биха харесали шумната музика на трите банди от двора на Grindhouse. Входът за четириногите е безплатен, а за всички останали ще бъде 10 лева, които ще помогнат на бандите да сложат бензин в своите ванове и по няколко фалафела в стомасите си.

Това е DIY концерт, на който се надяваме да създадем атмосфера на приятелство и взаимна подкрепа. Осмелете се да пеете, танцувате и крещите с цялото си сърце, защото страстта е нашето оръжие срещу монотонния и сив свят.