Последни
Home / Музика / Buzz Rodeo – Sports
Buzz Rodeo – Sports

Buzz Rodeo – Sports

Албумът на немските нойз-рок ентусиасти Buzz Rodeo е честен и раздрънкан, надъхан, ударен, енергичен рокендрол в най-добрата традиция на банди като Fugazi, Big Black, Drive Like Jehu, Unwound и поражда свободни асосциации с голяма част от ранния каталог на Touch & Go

В Buzz Rodeo е емблематичният Ралф Шааршмит – име, което ще срещнеш в историята на банди като Are We Electric?, Mink Stole, Bhang Dextro и Tiger Shower Caps. Затова и очакванията са високи. 

Buzz Rodeo не губят време. Sports е гръмовно преживяване, побрано в 11 парчета с мелодично-дисхармонични приятни китари и сеизмичен ритъм. Музикaта се мята между емоционален пост-хардкор и енергията на ранния щатски пънк.

Страхотно (второ) издание на 180 гр. see-thru червен винил с минималистичен артуърк и 3D символи с различни спортове в центъра на всяка обложка. Buzz Rodeo определено са една от бандите, които си заслужава да се следят в тясната микровселена на европейския нойз-рок. Можете да слушате албума и да си купите нещо от бандата тук.

★★★★★☆

5/6
Ревю: Иван Шентов