Последни
Home / Новини / Bush финансират новия си албум по хитър начин
Bush финансират новия си албум по хитър начин

Bush финансират новия си албум по хитър начин

В своя страница в PledgeMusic британската рок група Bush предлага награди на свои почитатели, които искат да подпомогнат издаването на новия им албум.

Бандата, чийто последен албум, “Sea Of Memories”, излезе през 2011, ще раздава фланелки, инструменти, DVD-та и други, както и ще споделя актуални новини свързани с настоящите записи в замяна на финансова помощ от феновете.

В поста фронтменът Гевин Росдейл пише: “Вашата помощ винаги е означавала всичко за нас, и сега сме развълнувани от възможността да ви предоставим нашата музика по този нов, директен и уникален начин. Като се присъедините към нас, ще получите дигитално копие на албума в момента, в който той излезе; ще имате достъп до клипове, нереализирани досега записи, ексклузивни снимки, както и възможността да общувате директно с Крис, Робин, Кори и мен. Благодарим за продължаващата подкрепа.”

Групата ще завърши този албум в калифорнийското “Studio 606” на Дейв Грол, като по предварителни данни Грол не е замесен лично в записите. Продуцент е Ник Разкулинеч, работил с групи като Deftones, Foo Fighters и Alice In Chains.