Последни
Home / Новини / BeerRelation – Музика, бира и футбол под открито небе
BeerRelation – Музика, бира и футбол под открито небе

BeerRelation – Музика, бира и футбол под открито небе

В самото начало на дългоочакваното лято, между 12 и 15 юни, в любимия зелен кът на София – Южния парк, ще се проведе BeerRelation, ексклузивно от организаторите на Elevation. Входът на фестивала ще е откъм бул. ”Гоце Делчев”, на широката поляна, всеки ден от 12ч. до 22ч. и ще бъде напълно свободен, съобщиха организаторите от ”Ивент Зона”.

Orthodox Celts, ХаХаХа Импро, The Smugglers Collective и Mango Duende ще бъдат само част от програмата на събитието.

Сръбската рок-фолк банда Orthodox Celts, известна като първата готик–ирландска група на Балканите, ще забавлява феновете с неподправено чувство за ритъм и уникален стил.

The Smugglers Collective, познати с неповторимите партита, тип Belle Epoque, също ще вземат участие на фестивала.

Горещите латино музиканти от Alex Linares & Mango Duende, допълнително ще загреят атмосферата над нощна София със заразително салса настроение.

Големият екран под открито небе ще бъде централна атракция, на който запалянковците ще могат да проследят откриването и първите мачове от Световното първенство по футбол за 2014 година.

На летния арт фестивал BeerRelation, пивото ще бъде на почит. Красиви шатри ще подслонят представители на различни нации, посолства и световни производители, отличаващи се с опита и уменията си в пивопроизводството. Присъстващите ще имат възможността да се запознаят с дългогодишните им традиции от първа ръка.

Специално за BeerRelation,“Асоциацията на домашните пивовари“ в България ще демонстрира позабравени техники от миналото за приготвяне на кехлибарената течност.

Фестивалът ще се отличава и с арт сцена, както и зона за забавления, където ще бъде предоставена възможност за спорт и провеждане на атрактивни игри като Бира Понг, футбол на маса и много други.