Последни
Home / Музика / Anti-Sausage Wubble-Dub: Френски инди-фолк в София!
Anti-Sausage Wubble-Dub: Френски инди-фолк в София!

Anti-Sausage Wubble-Dub: Френски инди-фолк в София!

За някои в момента Франция е просто домакин на Европейско първенство по футбол, за други влиза в новините с непрестанните стачки и бунтове против новия трудов закон, който дава повече сила на шефовете и по-малко щастие за работниците.

Акустичният изпълнител Flo Chmod харесва футбол, но още повече подкрепя протестите на хората по улиците. Фло идва от Страсбург, за да ни донесе посланието за пълна свобода за хора, животни и природа. Неговите песни носят революционен заряд и чертаят един нов свят – без насилие и експлоатация, без доминация и подчинение.

Между сенките на надеждата, виковете на отчаянието и красотата на усмивките, Mohawk намира онова малко местенце, където може да изрази чувствата, които носи в своето сърце. Вдъхновен от модерния фолк и инди-рок, така както и от пънк-рок легендите от 70-те години насам, Mohawk е решил да усети и изживее своята музика по най-пълния и освободен начин.


Като соло артист или като цяла банда (както идват за двете си шоута в България), Mohawk носи силни послания: за свободата на човека и животните, за силата на чувствата над лъжите. Тяхната музика е изцяло отдадена на споделянето, така че това предполага да бъдете там!

Към събитието се включват и Илко Биров и цигуларят Константин Кучев с акустичен сет. Илко е един от най-креативните артисти в България, мултиинструменталист и композитор, израснал във Ванкувър, докато Косьо стана известен с феноменалното си изпълнение на „България търси талант“.

Дата е 22 юни, а часът 19:00. Мястото е софийския клуб Neu!Berlin (ул. Султан Тепе 18). Вход: 5 лв

Организатор на концерта е радикалната и конспиративна групировка DIY Conspiracy, които специално за концерта обещават веган наденички.

След концерта френските ни гости заминават направо към Варна, където ще свирят на Летния Веган фестивал, организиран от Българско вегетарианско общество.

Anti-Sausage Wubble Dub