Последни
Home / Музика / Пост-индъстриъл и експериментална електроника на 4 ноември в Koncept Space
Пост-индъстриъл и експериментална електроника на 4 ноември в Koncept Space

Пост-индъстриъл и експериментална електроника на 4 ноември в Koncept Space

Amek Collective отново са подготвили внимателно курирана вечер с експериментална музика на живо с артисти, свързани с лейбъла.

На 4 ноември в Koncept Space (Никола Вапцаров 6, София) ни гостуват Conjecture (Гърция) и XI-N (Германия). Концертът ще започне с рядка поява на LATE, а Evitceles ще представи на живо новия си албум за Amek. Conjecture e самостоятелeн проект на музикантът и визуален артист Василис Ангелополус, който е свирил за последно в България преди цели пет години. Неговото най-ново ЕР „Nostalgia Future“ се появи за знаковия канадски лейбъл Cyclic Law.

Conjecture

Експерименталният звук на XI-N, който понастоящем обитава Берлин, е труден за описване, но остава трайна следа в спомените. От последния му концерт в София насам, неговата музика намира място в лейбъли като A Flood Needed, Co-Dependent и Healing Sound Propagandist. 

Проектът Evitceles на Етиен Славчев няма нужда от представяне. Поводът да го включим в този концерт е „Bruised“, неговият трети самостоятелен албум за Amek, който излезе на 20 октомври. Лайвовете на LATE, соло проект на Емил Митов, са рядкост. Ще ни се това да се промени, защото новата му музика, която през февруари звуча в Солун, е тежка и поглъщаща. Перфектна за старт на тази специална вечер.

Събитието е тук.
Денят е 4 ноември. Вратите отварят в 20:00 ч.
Входът е 20 лв. само на място.