Последни
Home / Новини / AEON Festival в Underground Gallery
AEON Festival в Underground Gallery

AEON Festival в Underground Gallery

Едно загадъчно и любопитно събитие се задава тази седмица! Aeon Festival обединява съвременни и класически форми на изкуството и в тон с името си няма реални ограничения в стиловия и естетически диапазон. Само за една вечер в Галерия Underground ще се съберат автори на експeриментална музика, пърформанс, инсталация, видео, фотография и живопис, обединени в търсенето на нови степени на свобода в изкуството и желанието за създаване извън рамката.

Идеята да се съберат артисти и проекти от най-разнообразни и дори диаметрално противоположни парадигми също е експериментална, твърди организаторът на събитието Боян Аврамов. Вдъхновението за това идва от нуждата за по-добра комуникация между хората на изкуството.

AEON

Ето и част от творците, които ще вземат участие на този фестивал:

Музиката е осигурена от Fault, Aлексей Николов, krāllār и Morebasser.

Очакват ви и пърформансите на Мариян Ценов – „Self me“, Янко Андонов – „Изпуснато в локва“, Колектив „Тъб-Дъб“ – „Пулс“, Орлин Дворянов – „Месо и акварел“.

Визуални изкуства са представени от Илина Консулова, Венцислава Стоянова. Боян Бахрин, Виолета Апостолова, Даниел Нечев, Силвия Шосева, Катерина Бояджиева, Емилиян Лалев, Николай Горнишки, Йоанна Петкова, Naturemort, Само Дива.

Програмата се допълва ежедневно, затова следете събитието в социалните мрежи.