Последни
Home / Новини / Ъндърграунд клуб падна в боя с евро-консуматорството: „Jet Rock“ затваря
Ъндърграунд клуб падна в боя с евро-консуматорството: „Jet Rock“ затваря

Ъндърграунд клуб падна в боя с евро-консуматорството: „Jet Rock“ затваря

Софийският клуб „Jet Rock“ затваря врати след три години на яки концерти. Причината е, че ще бутат сградата, в която се помещава заведението, за да издигнат на негово място нов супермаркет.

„Паднахме в боя с евро-консуматорството: Добре дошли в поредния Кауфланд!“, съобщиха съдържателите на официалния сайт на клуба.

Въпреки това за екипа това бяха 3-те най-вълнуващи години от живота – с невероятните емоции и преживявания, с новите запознаства, с интересните и готини персонажи, които гастролираха в клуба, това място се превърна в истинско убежище за рок и метъл фенове. На сцената на Jet Rock се изявиха почти всички наши подземни групи„, казват още хората, които стоят зад клуба.

За три години в „Jet Rock“ са се случили 300 рок концерти.

Приятели, продължете каузата Jet Rock – Подкрепяйте българските музиканти! Ходете на техните клубни и фестивални лайфове и купувайте техните CD-та и мърч. Снимайте ги, запознайте се с тях лично. Вземете автограф за спомен. Споделете по бира. След това коментирайте, публикувайте, споделяте в Мрежата. Заедно можем много!„.