Последни
Home / Кино / Хоумленд се завръща без Броуди на 5 октомври
Хоумленд се завръща без Броуди на 5 октомври

Хоумленд се завръща без Броуди на 5 октомври

Култовият сериал „Homeland“ (Родина) ще се завърне на екран с двучасова премиера на 5 октомври, обявиха от Showtime. В дългоочаквания четвърти сезон фокусът ще е изцяло върху новата работа на агента на ЦРУ Кери Матисън (Клер Дейнс) в Пакистан.

След дълги месеци на полемика и очаквания, създателите на сериала сложиха край на илюзиите и обявиха, че сериалът продължава без сержант Никълъс Броуди (Деймиън Луис), който беше убит в края на третия сезон, но хиляди фенове на филма се надяваха на ”чудо” и скандираха в социалните мрежи ”No Brody, no Homeland”.

От сериала е извадено и цялото му семейство. Като сюжетна нишка, но по-скоро на емоционално ниво присъства бебето, което Кери очакваше от Броуди в края на миналия сезон.

Сега тя е емоционално стабилна и биполярното разстройство, от което страдаше е овладяно.

Сезон 4 ни улавя около 6 месеца след сезон 3. Продуцентът Алекс Ганза разкри, че макар и не романтично Кари има нов мъж в живота си в лицето на неин източник, който ще бъде изигран от звездата от „Живота на Пи“ Сурай Шарма.

В сериала продължава обаче и Рупърт Френд, чийто герой агент Питър Куин присъства в живота на Кери и по думите на Ганза очаква тя да стане емоционално готова за връзка с него след смъртта на Броуди.

В новите епизоди се включва и актьорът от „House of cards“ (Кула от карти) Кори Стол, който ще играе началник на бюрото на ЦРУ в Пакистан.

Участие и през този сезон ще имат ”старите кучета” Манди Патинкин в ролята на Сол Беренсън и Мъри Ейбрахам като Дар Адал.