Последни
Home / Новини / Скръбна вест: БИЧЕТО на живо
Скръбна вест: БИЧЕТО на живо

Скръбна вест: БИЧЕТО на живо

С прискърбие и с позорно наведени глави съобщаваме покъртителната вест, че неочаквано и след кратко затишие, уви траяло едва миг, онова неприятно селско момче Бичето отново се завръща към музикалните си изяви на живо. Този път жалейката е по повод рецитала му в известна столична дискотека, чието название странно кореспондира с посоката, която ще кажем на таксиметраджията, ако всичко това продължава и занапред.

Скръбната вест, покрусила българското ъгълче от световната мрежа, идва с подобаващ некролог, от който става ясно, че протежето на онова радио, дето уж го свалиха от ефир, ще вилнее с разпасаната си команда на 19 март т.г.

bicheto plakat

Бичето досега странеше от покварата на големия град и дялкаше с теслата концепция за новите си видеоклипове в комфорта на рустикалния пейзаж на родния си дом в Краводер. Тези идеи ще се реализират в (надяваме се не толкова близко) обозримо бъдеще.

Припомняме ви, че самобитният изпълнител нахлу в социалните мрежи, като навръх Задушница си направи официален профил във Facebook и само за десетина дни натрупа хиляди последователи, която явно си нямат идея в какво точно се забъркват.

Ние сме били и друг път на халтура в Студентски град с участието на Върбан и още ни държи влага, защото той обижда публиката с тежки попръжни, употребява алкохол, не поддържа лична хигиена, пее фалшиво и освен това ни наплю. На всичкото отгоре си бяхме платили 10 лева, бирата беше топла, а водката – скъпа.

На вечеринката ще участват и някакви заблудени деца като подгряващи музиканти. Това са формацията с френско звучене Саваж Раваж и Айрън Мейдън Супер Систем. Минутка мълчание и за тях.