Последни
Home / Кино / Синовете на анархията се оттеглят с блясък
Синовете на анархията се оттеглят с блясък

Синовете на анархията се оттеглят с блясък

След седем сезона, първите четири от които безупречни, продуцентите на сериала “Синове на анархията” неотдавна обявиха, че този сезон ще бъде заключителен, а премиерaта ще бъде наесен тази година.

За да се случи това с подобаващ блясък, е взето решение в предстоящите серии да бъдат включени нови герои, изиграни не от кой да е, а от две рок звезди, чието участие вече е потвърдено – Мерилин Менсън и Къртни Лав.

Докато ролята на Менсън не е далеч от собственото му “зловещо” амплоа (тук той ще бъде Рон Тули, расист-гадняр, когото главният герой Джакс използва, за да разшири влиянието си), то участието на Къртни Лав като началната учителка мис Харисън на пръв поглед е леко изненадваща.

Естествено, изненадата не идва от съмнения в актьорската дарба на певицата, вече доказала се като актриса; мис Харисън ще преподава на най-големия син на Джакс, Ейбъл, и нерядко ще влиза в директни конфронтации с неговата майка, Уенди. И като се има предвид устатия нрав на Къртни, може да се окаже, че ролята за нея далеч не е избрана случайно.