Последни
Home / Новини / Новият албум на Шиниъд О’Конър ”I’m Not Bossy, I’m the Boss” излиза през август
Новият албум на Шиниъд О’Конър ”I’m Not Bossy, I’m the Boss” излиза през август

Новият албум на Шиниъд О’Конър ”I’m Not Bossy, I’m the Boss” излиза през август

Два месеца преди издаването на десетия си студиен албум Шиниъд О’Конър изведнъж променя името му. Албумът, който излиза на 12 август, първоначално беше планиран като ”The Vishnu Room”, но певицата внезапно е осенена от друго заглавие – ”I’m Not Bossy, I’m the Boss”.

 О’Конър е вдъхновена за новото заглавие от кампанията ”Ban Bossy”, в която известни жени от шоу бизнеса и политическия живот отправиха призив към обществото да спре да използва думата „властна“ (bossy). В нея участват успели дами от различни сфери като Кондолиза Райс, Бионсе, Дженифър Гарнър, Джейн Линч. Те разказват кратки епизоди от своето детство, чрез които разкриват колко сериозни граници са си поставяли от страх да не бъдат наречени „властни“ и обвинени в прекален феминизъм и еманципация.

Певицата заявява, че симпатизира на мисията на кампанията и първоначално е смятала, че е прекалено късно да промени името на албума, но през миналата седмица при уточняване на детайли със звукозаписната компания станало ясно, че това е възможно.