Последни
Home / Новини / Маколи Кълкин се е отдал да ”вкарва” пица в песните на Velvet Underground
Маколи Кълкин се е отдал да ”вкарва” пица в песните на Velvet Underground

Маколи Кълкин се е отдал да ”вкарва” пица в песните на Velvet Underground

Групата на звездата от ”Сам вкъщи” Маколи Кълкин The Pizza Underground беше освиркана от публиката и замеряна с халби по време на концерт в Нотингам. Нюйоркската банда, която изпълнява кавъри на Velvet Underground , е във Великобритания за музикалния фестивал Multi venue.

Kълкин, който е известен любител на пиците, адаптира текстовете на парчетата на Лу Рийд в пица тематика.

Според Нотингам поуст Кълкин е изхвърчал буквално 15 минути след началото на концерта след отрицателната реакция на публиката.

Недоволството се надигнало още след първата песен на бандата. На полетелите към него халби Кълкин реагирал с коментара: ”Защо ги хвърляте, на ваше място бих ги пийнал”. Въпреки че се опитал да запази самообладание скоро след това напуснал сцената.

Присъствали на концерта коментират, че е било ужасно.

Организаторите на фестивала разкритикуваха публиката, като петима по-бурни нейни представители са били изхвърлени след инцидента. В изявление организаторите изразиха съжаление, че представители на публиката са съсипали нещо, което се е очертавало да бъде добро шоу.

От бандата написаха: „Благодарим толкова много, Нотингам. Съжаляваме, че няколко души провалиха прекарването на всички”.