Последни
Home / Новини / Ларс Улрих за отказването от кокаина
Ларс Улрих за отказването от кокаина

Ларс Улрих за отказването от кокаина

Барабанистът на Metallica Ларс Улрих сподели пред “The Mirror”, че една от основните причини да се откаже от употребата на кокаин преди десетина години е интервю с бившият член на Oasis Ноел Галахър, в което самият Галахър говори за своите проблеми с наркотиците и отказването им.

“В интервюто на Ноел, което прочетох преди десет години, той казваше – Просто спрях да взимам кокаин. – Помислих си, че това е страхотно. Беше толкова свежо, чисто и искрено. Харесвам тази страна в него. Никога не съм бил пристрастяващ се тип, затова, като се събудих една сутрин, си казах: достатъчно”, казва Улрих.

Той разкрива, че започнал да ползва кокаин, за да издържа на алкохолните маратони на колегите си от групата. “В ранните години се отрязвах много лесно, по-бързо от приятелите си. Разбрах, че малко кокаин помага да се държа повече време, преди да завърша с лице заровено в някой ъгъл, три часа преди края на партито”, не скрива барабанистът.

На снимката: Улрих и Галахър, заедно с актьора Брадли Купър, позират по време на фестивала в Гластънбъри тази година. Фотото е публикувано в страницата на приятелката на Купър в Instagram.