Последни
Home / Новини / Джак Уайт нападна Rolling Stone
Джак Уайт нападна Rolling Stone

Джак Уайт нападна Rolling Stone

На своя концерт в парка Фенуей в Бостън Джак Уайт отправи няколко хапливи реплики към електронния Rolling Stone, Кати Пери и Foo Fighters.

Между песните той заяви: “Повечето изпълнители вече не използват микрофони. 90% от тях нямат микрофони с кабели”, намеквайки за Пери. След това прехвърля вниманието върху групата на Дейв Грол, отбелязвайки, че на техните концерти има повече китаристи на сцената, отколкото самият той. “И аз имам втори китарист, който свири същите партии като моите, в случай че сгафя нещо, но все пак той свири за вас”, подхвърля Уайт.

От Nasty Little Man, представляващи и Уайт и Foo Fighters, по-късно заявиха, че всичко това е просто шега.

Следва Rolling Stone. “Ето нещо за Rolling Stone.com. Обичам да им подавам по нещо всеки ден. Ако някой от вас, на този стадион, може, нека влезе там утре. Не са ми дали пукната пара да ги включа, но бъдете сигурни, че ще имат поне милион посещения утре.”

С глас на викарий Уайт продължава: “Rolling Stone, поднесен пред вас от семейство Кардашян. Тейлър Суифт този месец носи 15 тоалета, които ще ви замаят. 10 причини Rolling Stone да не поставят ваша черно-бяла снимка на корицата, освен ако сте мъртъв” (от списанието не са съгласни с това).

“Време е да спра, че ще заприличам на Кание Уест. Понеже в днешно време не е позволено да говориш друго на собствените си фенове, освен надути неща. Така че забравете ISIS. Забравете войната в Средния изток. Забравете проблемите си вкъщи. Забравете гей-браковете. Това не е надуто. Просто ви казвам, здравей Кливланд. Поднесено от Rolling Stone.com ”, завършва тирадата си Уайт.

По Rolling Stone.com