Последни
Home / Новини / Даниел Радклиф критикува изпълнението си в “Хари Потър”
Даниел Радклиф критикува изпълнението си в “Хари Потър”

Даниел Радклиф критикува изпълнението си в “Хари Потър”

В интервю за The Daily Mail 25 годишният Даниел Радклиф признава, че се срамува от играта си в някои от филмите за Хари Потър, най-вече в “Хари Потър и Нечистокръвния принц”.

“Трудно е да гледам този филм, защото просто не съм много добър в него”, споделя Радклиф. “Играта ми е много еднообразна, и виждам как съм станал самодоволен. Просто не се е получило”, казва още той.

Въпреки това допълва, че е доволен от ролята си в “Хари Потър и Орденът на Феникса”, защото в нея “вижда развитие”, както и не отрича помощта, която поредицата е оказала за кариерата му. Единствено съжалява, че израстването му като актьор се е случило пред целия свят, защото има моменти, с които не се гордее особено.

След приключването на снимките на последния епизод за Хари Даниел прави всичко възможно, за да избяга от сянката на вълшебника, направил го звезда. Дори се появява пиян на премиерата на “Хари Потър и Даровете на Смъртта II” през 2012.

“Не мисля, че съзнателно исках да се бунтувам и саботирам всичко, но се държах като дразнещо, грубо и гръмогласно пиянде. Истината е, че просто не знаех как да се справя с тази ситуация по друг начин”, не скрива актьорът.