Последни
Home / Музика / Бисерите на братя Галахър: част 2
Бисерите на братя Галахър: част 2

Бисерите на братя Галахър: част 2

Ноел отвръща на удара

“Преди изпотрошавахме всичко напълно. Но вече пораснахме, и само посчупваме някои неща”.

“Нямаш никаква идея колко е приятно да хвърлиш телевизор през прозореца, докато наистина не го направиш”.

“Да, бях зависим от наркотиците. Това е разликата между средната и работническата класа – докато от средната класа само експериментират, от работническата се пристрастяват”.

“Защо да влизаш в болница и да плащаш луди пари на някого, само за да ти каже неща, които вече знаеш? Дайте ми парите, и ще ви разреша проблема”.

“След като излезе ”Cigarettes and Alcohol”, искаха от нас още един сингъл, но не можеш да извадиш пет сингъла от дебютен албум! Трябваше да ми дадат ш…н самолет за това! Ето, Майкъл Джексън прави по пет сингъла и има маймуна и самолет. Не искам маймуна, но искам ш…н самолет!”.

“Купих си страхотно яке в Япония и в тълпата някой ми го надраска с химикалка. Направо го съсипа. Това е тъмната страна на славата, иначе е велико”.

“Наистина не желая смъртта на кралското семейство, само да е разчленено – бих си взел един-два крака”.

“Когато Том Йорк седне на пианото, половин час ни пее за това как всичко се е пре…ло. Е, всички знаем това. Колкото и да пее, накрая всички винаги искат да чуят “Creep”.

“Случвало ли ви се е да погледнете небето и да се радвате, че сте живи? На мен ми се случи, след като чух Sum 41. Това е най-скапаната банда на света, и се радвам, че съм жив, за да я чуя”.

“Казват, че ние сме the Rolling Stones, а Blur са the Beatles. Не, ние сме и Stones, и Beatles. Blur са ш…..те Monkees!”.

“Веднъж един тип от някаква група дойде при мен, и ми каза ”човече, хич не ти завиждам… с цялата тая известност”. Помислих си “да бе, имам ш…н Ролс Ройс, милиони в банката, ш…но имение, собствен самолет и ти ме съжаляваш? ”Аз те съжалявам”.

“Победителите в Х Factor са известни шест месеца, после свършват в рехабилитационна клиника. Това е забавно, да гледаш някакъв ш…н дебел идиот, работещ в супермаркета, който си въобразява, че е звезда. А има ли изобщо някакви песни? Просто е чудесно, когато накрая осъзнае, че е просто един ш…н дебел идиот от супермаркета, и стане алкохолик”.

“Ако някога стъпя на луната, сигурно просто ще поседя малко, ще се огледам, и ще си кажа “м, много е далече, време е да се връщам вкъщи”.

“Харесвам хлапето. Но не толкова, колкото чиния със спагети” (за Лиам).

“Той е груб, арогантен, дразнещ и мързелив. Винаги е ядосан. Сякаш се опитва да яде супа с вилица” (За Лиам).

„Всичко, което някога съм искал, е да издам албум. Ето как става: влизаш в студиото, взимаш китарата, копираш няколко чужди акорда, като ги променяш малко, взимаш брат си в бандата, от време на време го удряш по главата, и готово. Аз съм щастливо копеле, може би най-щастливото копеле на земята. Е, ако не броим нашия Лиам“.