Dark Avenue: изложба на Ина Стоянова

Dark Avenue: изложба на Ина Стоянова

Тази събота – 4-ти Юли – в арт-клуб „Нов Берлин“ след 18:00 часа заповядайте на дебютната изложба на младия артист Ина Стоянова. Макар и в ранен стадий от развитието си, почти на финала на завършването си в НХГ, тя не спестява от неподправената искреност, която може да се открие в почти всеки току-що прохождащ търсач към високите светове на съвършенството. Неортодоксална естетика, може би бегла гротеска, шепнещи ангелски вдъхновения – това, и много повече може да бъде открито и изживяно при среща с картините й.

© Ина Стоянова
Ина споделя: “Проблемът с изкуството е, че успехът на всеки творец се базира изцяло на вкусът на друго лице. Не винаги успяваме да пресъздадем частица за всеки един, за това пресъздаваме себе си. Понякога това трае цяла вечност, или намира своя край в намигване на око.’’

За останалите творчески откровения можете да узнаете след като се срещнете с нея на живо. Музикалното оформление е в съдружие със Seraphim Veluvian, който е приготвил изтънчена и интимна dark/coldwave/deathrock/post-punk/synth селекция от 70-те и 80-те до днес.

11204404_486282514855705_5475607134075139884_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.